| فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية | |
|
+3sasa.secret *The Queen* توتي 7 مشترك |
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
توتي عضو شرف
عدد الرسائل : 1138 العمر : 35 الرتبة : توقيع المنتدي : عملي : مزاجي : تاريخ التسجيل : 23/11/2008
| موضوع: فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية الخميس نوفمبر 27, 2008 12:22 am | |
| مقادير الحشوة: 4 حبات بندورة 1 بصل 1 كوب لحم مفروم 1 حزمة بقدونس 5 فصوص ثوم مدقوق 1 فلفل أخضر حار ملح + فلفل أسود مقادير العجين: 2 كوب دقيق 2 ملعقة شاي ملح 2 ملعقة شاي خميرة 1 ملعقة شاي سكر 1/4 كوب ماء دافئ
طريقة التحضير: ضعي في وعاء عميق مقادير العجين، واعجنيهم جيداً ثم قسميهم إلى كريات أكبر من حجم البيضة بقليل وغطيهم بقطعة قماش. لتحضير الحشوة افرمي كلاً من البصل والبقدونس والفلفل الأخضر الحار، وقطعي البندورة إلى قطع صغيرة ثم اخلطيهم في وعاء عميق مع اللحم المفروم والثوم المدقوق والملح والفلفل الأسود. افردي كريات العجين براحة يدك على شكل دائرة ثم ضعي عليها قليلاً من الحشوة. ضعيهم في صينية الفرن وادخليهم في فرن، سبق تسخينه لدرجة 220 درجة مئوية، واتركيهم لمدة 15 دقيقة. اخرجي الصينيه من الفرن، وقدمي اللحم بالعجين ساخناً. | |
|
| |
*The Queen* عضو فعال
عدد الرسائل : 135 العمر : 35 الرتبة : توقيع المنتدي : تاريخ التسجيل : 26/11/2008
| موضوع: رد: فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية الخميس نوفمبر 27, 2008 1:42 pm | |
| ميرسي ليك يا توتى وانا بحب الفطير اوى تسلم ايديك | |
|
| |
sasa.secret عضو فعال
عدد الرسائل : 119 العمر : 35 الرتبة : توقيع المنتدي : تاريخ التسجيل : 27/11/2008
| موضوع: رد: فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية الأحد نوفمبر 30, 2008 1:05 am | |
| انا بقه بحب الفتشير باللحمة وبموووووووووووووت فيه ولا كل سنة وانتو طيبين والعيد جااااااااااااااااااااي يجري | |
|
| |
ملاك الصمت عضو ممتاز
عدد الرسائل : 352 العمر : 36 الجنسية : الرتبة : توقيع المنتدي : الاوسمة : تاريخ التسجيل : 23/12/2008
| موضوع: رد: فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية الإثنين ديسمبر 29, 2008 5:49 pm | |
| شكرا ياتوتي والله ماكنت اعرف ان انت ست بيت شاطره كده تسلم ايدك ياتوتي تعيش وتطبخلنا :) | |
|
| |
توتي عضو شرف
عدد الرسائل : 1138 العمر : 35 الرتبة : توقيع المنتدي : عملي : مزاجي : تاريخ التسجيل : 23/11/2008
| موضوع: رد: فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية الأربعاء يناير 07, 2009 12:01 am | |
| شكراا ياا مصطفي علي المرور الجميل دة .................................. شكراا يا ملاك علي المشاركة الجميلة دي ونورتوو الموضوع | |
|
| |
cleopatra عضو ممتاز
عدد الرسائل : 309 العمر : 33 نقات تميز : 1 الرتبة : توقيع المنتدي : الاوسمة : عملي : تاريخ التسجيل : 27/12/2008
| موضوع: رد: فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية الثلاثاء يناير 13, 2009 4:26 pm | |
| :farao: [size=29]شكرا يا توتى عالموضوع الحلو ده وانا بحب الفطير بس مش باللحمة بس يا ترى هى طعمها حلوولا [/size] | |
|
| |
ملاك الصمت عضو ممتاز
عدد الرسائل : 352 العمر : 36 الجنسية : الرتبة : توقيع المنتدي : الاوسمة : تاريخ التسجيل : 23/12/2008
| موضوع: رد: فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية الأحد يناير 18, 2009 5:29 pm | |
| شكرا ياتوتي علي الحاجات الحلو دي تسلم ايدك | |
|
| |
توتي عضو شرف
عدد الرسائل : 1138 العمر : 35 الرتبة : توقيع المنتدي : عملي : مزاجي : تاريخ التسجيل : 23/11/2008
| موضوع: رد: فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية الثلاثاء يناير 20, 2009 6:14 pm | |
| | |
|
| |
mahmoud nofal عضو شرف
عدد الرسائل : 1065 العمر : 34 نقات تميز : 2 الرتبة : توقيع المنتدي : الاوسمة : عملي : تاريخ التسجيل : 04/12/2008
| موضوع: رد: فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية الثلاثاء يناير 20, 2009 11:57 pm | |
| شاطر يا توتي انا طبعا بحب الفطير بس السجق وشكرا علي الطريقة ديه | |
|
| |
توتي عضو شرف
عدد الرسائل : 1138 العمر : 35 الرتبة : توقيع المنتدي : عملي : مزاجي : تاريخ التسجيل : 23/11/2008
| موضوع: رد: فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية الأربعاء يناير 21, 2009 8:03 pm | |
| شكرا يا حودة | |
|
| |
الفراشه عضو جيد
عدد الرسائل : 48 العمر : 30 الرتبة : توقيع المنتدي : تاريخ التسجيل : 28/12/2008
| موضوع: رد: فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية الجمعة يناير 23, 2009 3:36 am | |
| شكرا ياتوتي ربنا ميرحمناش منك ومن الحاجات الحلوه دي تسلم ايدك | |
|
| |
توتي عضو شرف
عدد الرسائل : 1138 العمر : 35 الرتبة : توقيع المنتدي : عملي : مزاجي : تاريخ التسجيل : 23/11/2008
| موضوع: رد: فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية الإثنين يناير 26, 2009 6:24 pm | |
| | |
|
| |
| فطائر اللحم بالعجين على الطريقة التركية | |
|